Fenerbahçe’de Edin Dzeko’ya ters köşe transfer kancası! Hırvat efsane, temasa geçti

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe’nin yıldızı Edin Dzeko ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 38 yaşındaki santrfora, Avrupa’dan sürpriz ekibin ilgi duyduğu ortaya çıktı.

Edin Dzeko transferi için Hırvatistan’ın efsane futbolcusunun devrede olduğu kaydedildi. Öte yandan transferdeki bir diğer hedefin Ivan Rakitic olduğu aktarıldı.

IndexHr’nin haberine göre; Hırvatistan ekibi Hajduk Split, Fenerbahçe’den Edin Dzeko ile ilgilenmeye başladı. Hajduk Split Sportif Direktörü Nikola Kalinc’in iki önemli transfer peşinde olduğu aktarıldı.

Nikola Kalinic’in Edin Dzeko ile transferi konusunda temasa geçtiği belirtildi. Hajduk Split’in transferdeki bir diğer hedefinin Ivan Rakitic olduğu kaydedildi.

Edin Dzeko, geride kalan sezonda Fenerbahçe’de 46 maça çıktı. 38 yaşındaki santrfor bu mücadelelerde 25 gol atma başarısı gösterdi. Bosna Hersekli forvet, takım arkadaşlarına 10 asist yaptı.

Edin Dzeko’nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek. 38 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 2 milyon 700 bin euro.

Zeljeznicar altyapısında yetişen Edin Dzeko daha sorna Teplice, Usti nad Labem, Wolfsburg, Manchester City, Roma ve Inter’de oynadı. Bosna Hersek Milli Takımı’nda 134 karşılaşmada süre alan Edin Dzeko, 65 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir